perjantai 17. tammikuuta 2020

SYKÄYS MUN TYÖHÖN: TAPAHTUMAPÄIVÄ

smt_mmiisas
Somevaikuttaja Mmiisaksen puheenvuoro.

Sykäys mun työhön -tapahtumapäivä on nyt onnistuneesti takanapäin. Hulinasta on ehditty toipua pari päivää, joten nyt on hyvä aika koota ajatuksia tapahtumaan liittyen. Ihan ensimmäiseksi, miten itse tapahtumapäivä sujui?

Saavuimme Essin kanssa paikan päälle jo aamu seitsemän jälkeen. Laitoimme puheenvuoroihin tarvittavat läppärit ja etukäteen lähetetyt slideshowt valmiiksi niin liikuntasaliin kuin auditorioonkin. Yritysten ja järjestöjen edustajia alkoi saapua paikalle kahdeksan jälkeen pystyttämään ständejä. Ulos olimme tehneet opasteet parkkipaikoista ja Salon seudun ammattiopiston logistiikka-alan oppilaat toimivat tapahtuman aikana liikenteenohjaajina Tässä olikin yksi päivän mokista, sillä olimme vahingossa ohjeistaneet liikenteenohjaajia tulemaan paikan päälle vasta yhdeksäksi, mutta onneksi tilanne saatiin korjattua yhdellä puhelinsoitolla. Oppaat (ammattiopiston matkailualan oppilaat) olivat tulijoita vastassa pääovilla, ja ohjeistivat tulijat tavaransäilytyspaikkaan ja liikuntasaliin, jossa ständit sijaitsivat. Kiinteistöhuolto oli edellisenä päivänä laittanut saliin ständien pöydät valmiiksi.

Koululaisia alkoi saapua paikalle ennen yhdeksää, ja päivän ohjelma alkoi yhdeksältä puheenvuorolla auditoriossa. Esitysten osalta kaikki meni onneksi sujuvasti koko päivän, kiitos ammattiopiston datanomioppilaiden, jotka vastasivat tapahtuman äänentoistosta ja tekniikasta.

Tapahtuma oli jaettu kahteen osaan: aamupäivään (9.00-11.30) ja iltapäivään (12.30-15.00). Aamu- ja iltapäivän ohjelmat olivat lähes identtisiä. Tapahtumassa olivat siis aamulla eri kävijät kuin iltapäivällä.

smt_viola_minerva
Päivän ohjelma liikuntasalissa alkoi Viola Minervan puheenvuorolla yrittäjyydestä.

IMG_20200115_131851Robson Lindberg piti inspiroivan puheenvuoron.

IMG_20200115_122230
Kävijät kerääntyivät odottelemaan Mmiisaksen puheenvuoroa.

Tapahtuman päättyessä kolmelta iltapäivällä olimme huojentuneita: päivän aikana kaikki sujui oikeastaan uskomattoman hyvin, eikä tulopalojen sammutteluun ollut pahemmin tarvetta. Yritimme Essin kanssa jutella mahdollisimman monen tapahtumaan osallistuneen  kanssa, ja saimmekin tapahtumasta paljon positiivista palautetta. Salon seudun sanomatkin kävi paikan päällä tekemässä tapahtumasta lehtijutun, joka ilmestyi seuraavana päivänä sitten lehdessä.

IMG_20200116_090921
Salon Seudun Sanomissa torstaina 16.1.2020 ilmestynyt juttu tapahtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti