torstai 16. tammikuuta 2020

SYKÄYS MUN TYÖHÖN: TYÖELÄMÄ- JA REKRYTOINTITAPAHTUMA

smt_logo_blogi

Päivät käyvät vähiin ja Sykäys mun työhön -tapahtuma lähestyy. Mistä tässä viimeiset kaksi kuukautta jokaisen koulupäivän vallanneessa tapahtumassa on kyse?

Missä ja milloin?

Sykäys mun työhön -tapahtuma järjestetään Salon seudun ammattiopiston tiloissa osoitteessa Taitajankatu 6, keskiviikkona 15.1.2020 klo 9-15.

Tapahtuman järjestäjät

Tapahtuman järjestävät Salon kaupunki ja Sykäys-tiimi yhdessä Salon seudun ammattiopiston kanssa. Ammattiopiston puolesta tapahtumaa järjestämässä ovat siis minä ja tiimiläiseni Essi

Yhteistyökumppanit

Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Model, Voima, Innoheimo, Salo, Salon seudun ammattiopisto, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 ja Euroopan unioni.

Tapahtuman sisältö


Polut

Sykäys mun työhön -tapahtuma koostuu kolmesta eri polusta: työelämä, yrittäjyys ja kansainvälisyys. Kaikki tapahtuman sisältö liittyy jollain tavalla johonkin näistä kolmesta kategoriasta. Tapahtuman kävijä voi itse valita, mihin puheenvuoroihin/pajoihin haluaa osallistua.

Puhujat

Tapahtumassa on useita puhujia, jokaiseen polkuun liittyen. Puheita on pitkin päivää ja niitä pidetään kahdessa tilassa, liikuntasalissa ja auditoriossa.

Vetonauloina tapahtumassa ovat puhumassa tubettaja ja somevaikuttaja Mmiisas, yrittäjä ja graafikko Viola Minerva sekä triathloniin treenaava aivovammapotilas Robson Lindberg

Yritystori

Yritystorilla ovat ständeillään yli 30 yritystä, jotka rekrytoivat tapahtumaan osallistuvia nuoria kesätöihin. Muun muassa nämä yritykset ovat osa Sykäys mun työhön -tapahtumaa: Hesburger, Lidl, K-Rauta Passeli, Kilroy, ISS Salo, Attendo ja Avustajakeskus.

Pajat

Tapahtumassa toimii nonstoppina kaksi pajaa: YES Varsinais-Suomen pitämä yrittäjyyspaja ja Salon seudun ammattiopiston vetämä CV-paja.

Yrittäjyyspajassa jaetaan vinkkejä yrittäjyyteen ja tehdään toiminnallisia tehtäviä, jotka liittyvät yrittäjyyteen. Paja sijaitsee käytävän ryhmätyötilassa liikuntasalia vastapäätä.

CV-pajassa kävijällä on mahdollisuus kuvauttaa itsensä ja päivittää CV-kuvansa. Visualistiopiskelijat myös antavat vinkkejä hyvän CV:n tekoon. CV-paja sijaitsee matikkapajassa auditorion lähellä.

Tapahtuman aikataulusmt_aikataulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti