maanantai 28. tammikuuta 2019

KAHVIPAKETIN ULKOASUN SUUNNITTELU

kukko_piirros_blogi


Toinen versio kukosta kahvipaketin kylkeen, tehty Illustratorilla.

Yksi tiimimme projekteista on kahvipaketin suunnittelu asiakkaalle. Perustin WhatsApp-ryhmän, jossa on tiimini ja kyseinen asiakas. Näin ajatustenvaihto ja ideoiden esittely käy helpommin. Asiakas kertoikin tarkat toiveensa kahvipaketin ulkoasusta: värimaailmana burgundya, tummansinistä ja ruskeaa kullalla höystettynä. Paketissa tuli ehdottomasti olla myös kukon kuva. Näillä tiedoilla lähdin siis kahvipakettia suunnittelemaan.

Ensimmäisenä lähdin luonnostelemaan kukkoa. Piirsin ensin käsin kukon ja siirsin sen sitten Illustratoriin, jossa vahvistin ääriviivat. Värit kuvaan muokkasin Photoshopissa. Koska tämä versio kukosta ei ollut minulle mieleinen, päätin piirtää toisen.

kukko_kahvipaketti_2_blogikukko_kahvipaketti_1_blogi

Ensimmäinen piirretty versio kukosta eri väreissä.

Etsin kukon kuvan netistä ja siirsin sen Illustratoriin. Ohjelmalla sitten piirsin layereita apuna käyttäen kukon ääriviivat. Väritin kukon Photoshopilla. Suunnittelu on vasta alkuvaiheessa, joten luultavasti kaikki tulee olemaan valmiissa työssä aivan erilailla. Asiakas toivoi myös kaarevaa typografiaa, joten kokeilin sen käyttöä.

kukko_kahvipaketti_hawaii_blogi

Toinen versio kukosta väritettynä ja sommiteltuna kahvipakettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti