perjantai 18. tammikuuta 2019

MAINOS URHEILUSEURAN 90-VUOTISJUHLIIN


somero_mainos_a4_hahmot3
Kolmas versio mainoksesta Someron Syke ry:n 90-vuotisjuhliin.

Kevään toisella kouluviikolla päivät kuluivat luonnostellen ja Illustraattorin parissa. Jatkoimme tiimin kanssa harjoitustyön parissa, ja voisinkin esitellä tämän asiakkaan paremmin.

Someron Syke ry on seura, joka tarjoaa erilaisia aikuisten, nuorten ja lasten liikuntatunteja. Jäseniä on lähes 700. Seura perustettiin 14.11.1930 ja se kantoi silloin nimeä Suomen Naisvoimistelijat ry. Nimi päätettiin muuttaa vuoden 2004 vuosikokouksessa ja uudeksi nimeksi tuli tällöin Someron Syke ry.Ensin lähdimme tiimiläisten kanssa yhdessä sovitulla teemalla tekemään pyydettyä kutsukorttia, mainoksia ja käsiohjelmapohjaa, mutta päätimmekin sitten, että jokainen saa tehdä aivan omanlaisensa ilmeen. Kukin tekee pari eri versiota, jotka sitten lähetetään asiakkaalle, ja hän saa sanoa mielipiteensä siitä, kenen ilmeellä projekti tehdään.

someron_syke_mainos_a4_rgbmainos_a4_varikas_rgb

Vasemmalla ensimmäinen versio mainoksesta, oikealla toinen.

Tällä viikolla olimme myös yhteydessä toiseen asiakkaaseemme ja saimme projektin alkamiseen tarvittavan infopaketin perjantaina. Tätä asiakastyötä voin esitellä tarkemmin vasta sitten kun se on julkaistu, sillä asiakas ei halua yrityksen tietojen tai ilmeen vielä tulevan julkisuuteen. Kyseessä on aloittava arkkitehtuurialan yritys, joka tarjoaa pientalojen arkkitehtisuunnittelua. Tiimimme suunnittelee yritykselle logon ja oikeastaan koko visuaalisen ilmeen värimaailmaa ja typografiaa myöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti