keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

KUVAUSJÄRJESTELYT

rautakaupassa

Suoritan parhaillaan valokuvauksen näyttöä. Tiimikaverini Essin kanssa hankimme kuvausasiakkaaksi Design Hillin.

Design Hill

Design Hill on taukopaikka moottoritien varrella. Myymälässä myydään laadukkaita kotimaisia lifestyle-brändien tuotteita sekä skandinaavista linjaa edustavia ulkomaisia vaatemerkkejä, kosmetiikkaa ja hiustuotteita. Myymälän lisäksi Design Hillillä on myös oma kahvilansa.

Tuotelainat

Saimme Essin kanssa omat kuvattavat myymälään tulleet uutuustuotteet. Minä keskityin keittiöpuoleen, ASA:n astioihin ja DOIY:n lifestyle-mallistoon.

Kuvaussuunnitelma

Asiakkaan toiveena oli saada tuotteista fiiliskuvia sosiaalisessa mediassa käytettäväksi. Loin kuvausta varten Pinterest-taulun, johon keräsin inspiraatiokuvia projektia varten. Lähdin liikkeelle minimalistisella ilmeellä, jossa on mukana ripaus trooppista viidakkoa.Kuvausympäristön rakentaminen

Haimme Essin kanssa maalia ja laattoja rautakaupasta kuvausympäristön rakentamista varten. Valitettavasti emme ehtineetkään hyödyntää hakemiamme tarvikkeita, koska koulu siirtyi seuraavana päivänä etäopetukseen. Kuvasinkin siis lopulta kuvat kotona ja rakensin kuvausympäristön litopostereiden avulla.


kuvaus_lainat
Tuotelainoja hakemassa ja suunnittelun alkuvaiheita.

IMG_20200315_110441
Kotiin litopostereiden avulla rakennettu kuvausympäristö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti