sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

AIKATAULUTTAMISTA JA MAINOKSIA

IMG_20190408_102438-01 IMG_20190329_122012-02
Vasemmassa kuvassa Kotoisan toimisto ja työpisteeni, oikealla Logomo Kitchen-lounasravintola.

Nyt onkin sitten jo kolme viikkoa takana työssäoppimista Kotoisalla. Tällä viikolla olen ollut joka päivä (ma-pe) toimistolla koneen ääressä tekemässä hommia. Välillä Tupu on ollut paikalla, välillä olen työskennellyt itsenäisesti. Photoshop on tullut tutummaksi, mutta odotan kyllä, että saan pian käyttöön Illustratorin.

Maanantai 8.4.

Kävin läpi vielä loput Kotoisan blogiteksteistä ja korjasin kirjoitusvirheet. Tein myös Kotoisalle pari eri vaihtoehtoa Facebook-banneriksi. Maanantaista suurin osa meni taustatiedon etsimiseen Instagram- ja Facebook-mainosten tekoa varten. Ehdin myös etsiä mainoksia varten kuvia kuvapankeista ja aloitin mainosten tekemisen.

Tiistai 9.4.

Muokkasin eilen etsittyjä kuvia ja jatkoin mainosten tekoa. Selvitin myös Tupun kanssa Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin, YouTubeen, Twitteriin, Google+ ja Pinterestiin kaikki tarvittavat kuvakoot mahdollisia tulevia projekteja ajatellen.

Keskiviikko 10.4.

Kotoisa LKV:n Piia ja Tupu olivat tänään Myllyssä promoamassa, ja siellä jaettiin tekemiäni flyereita. Itse olin toimistolla ja ahersin mainosten kimpussa.

Torstai 11.4.

Tupu soitti aamulla ja antoi tehtävän: tekemistäni mainoksista tuli kaikista tehdä vielä syksyyn ja talveen sopivat versiot. Etsin siis taas kuvapankista sopivia kuvia ja muokkasin niistä osan Photoshopissa.

Perjantai 12.4.

Jatkoin syksy- ja talvimainosten tekemistä. Tein samalla aiemmin tehdyistä Facebook-bannereistakin syksyyn ja talveen sopivat versiot. Suunnittelin ja luonnostelin myös logo-ideoita Tupun tulevaa verkkokurssia varten.



Haastavinta on ollut "oman itseni johtaminen". Eli se, että asetan itselleni tavoitteet jokaiselle päivälle ja arvoin, kuinka kaun kunkin työn tekemiseen menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti