perjantai 23. marraskuuta 2018

KOTI


DSC_2299-01

Koti on minulle tärkeä paikka ja sen pitää olla sellainen, että viihdyn siellä. Koti tarkoittaa minulle paikkaa, jossa saa olla vapaasti ja ottaa rennosti. Tykkään kauniista asioista, mutta en siitä, että kaikki mahdolliset tasot ja seinät on täytetty merkityksettömillä koriste-esineillä. En oo kuitenkaan mikään tarkka sisustaja ja tykkään kokeilla uusia asioita. Nykyinen sisustus omassa kodissa koostuu tori.fi- ja kirpparilöydöistä, lapsudenkodista saaduista huonekaluista ja erilaisista viherkasveista. Tottakai seassa on myös jonkin verran Ikeaa, ja luonnollisesti sisustukseen vaikuttaa vuokrakämpässä asuminen kämppisten kanssa.

DSC_2292-01
DSC_2303-01DSC_2306-01

Ylläolevan kuvan senkki on tori.fi:stä muutamalla kympillä, ja sen päällä oleva lamppu on parin euron kirppislöytö. Mattokin on hankittu käytettynä. Keraamiset astiat ovat handmade by me.

DSC_2296-01

Ruokapöytä on saatu kämppiksen siskolta ja tuolit hankittu kirpparilta. Metallijalkaiset rottinkituolit löytyivät Kontista alle kolmen euron kappalehintaan ja neljästä vanhasta pinnatuolista maksoin yhteensä 100 euroa. Seinällä roikkuva koriste on tehty kaislanputkista ja jalkalamppu on Ikeasta.

DSC_2264-01

Se fiilis, kun löytää kirpparilta jotain, mitä on jo kauan etsinyt (tai jotain mitä ei tiennyt, että tarvii, ennen kuin näkee sen), murto-osalla uuden vastaavan hinnasta! Suosittelen koluamaan kirppareita ja Tori.fi-palstoja! Siellä tekee huippulöytöjä jotka sopivat opiskelijankin budjettiin. Siitä puhumattakaan, että niiden elinkaari on luultavasti pidempi kuin halvan uuden huonekalun ja käytettynä ostetut tuotteet säilyttävät arvonsa, mikäli ne haluaa jälleenmyydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti